Ga direct naar hoofd-inhoud »

Abonneren op RSS-feed

Klantenservice

Wie zijn wij?

Wij zijn een zelfstandig Optiekbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de Optiek. Wij werken alleen met HBO en MBO gediplomeerde Opticiens die allemaal een Optiek opleiding hebben genoten van minimaal 4 jaar.

Garantie

U krijgt van ons 2 jaar garantie op de bril.

Is de zonnebril niet dat wat u er van had verwacht ,dan mag u de bril terugsturen. Dit moet wel binnen 7 dagen, wij storten dan het aankoopbedrag weer op uw rekening terug. De glazen vallen buiten deze regeling. Deze sturen wij weer naar u terug. U kunt ze dan evt weer in een andere zonnebril laten zetten.

Service

Is uw bril stuk en zijn er nieuwe onderdelen nodig?Tot 1 jaar na aankoop krijgt u 50 % korting op de onderdelen,of als de bril helemaal niet meer te repareren is,50% korting op een nieuwe zonnebril . U krijgt dan hetzelfde model. De actieglazen zijn hiervan uitgezonderd. In het tweede jaar krijgt u nog 30% korting.

 

Levering

De levering van de zonnebril zal in de meeste gevallen binnen 10 werkdagen na de bestelling plaats vinden. Omdat de glazen op sterkte besteld moeten worden, kan dit soms afwijken. Ook kan het in sommige gevallen zo zijn dat de bestelde zonnebril niet meer op voorraad is en nabesteld moet worden. Wij brengen u in deze gevallen tijdig op de hoogte.

Contactgegevens

Zonnebrilopsterkte.net
Flora 12
7422 LL Deventer
T: +31 (0) 570-746021 Maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00
E: Klik hier