Ga direct naar hoofd-inhoud »

Glazen

Bij ons alleen de beste zonneglazen van RODENSTOCK of de originele RAY-BAN zonneglazen op sterkte. 

Zonneglazen en kleuren

Bescherm uw ogen maximaal tegen de zon met Rodenstock zonneglazen of RAYBAN ZONNEGLAZEN OP STERKTE. Voor elk gebruiksmoment heeft Rodenstock  of RAY BAN het mooiste zonneglas die uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen.   

UV-straling en zonlicht

Wie houdt niet van de zon? Het geeft ons licht, warmte en energie. Zonlicht bevat helaas ook onzichtbare UV-stralen die schadelijk kunnen zijn voor de ogen. Daarom is het belangrijk dat u uw ogen goed beschermt tegen deze schadelijke UV-stralen en fel zonlicht. Of u nu in de buitenlucht sport, u zich in het verkeer bevindt of op terras in de zon zit. De stralingsterkte hangt onder andere af van de tijd van het jaar (seizoen), tijdstip op de dag (hoogte van de zon), de bewolkingsgraad, de geografische breedte en de hoogte boven de zeespiegel. Zo is bijvoorbeeld de stralingssterkte van het zichtbare licht in de bergen een derde hoger dan op het vlakke land, in UV-A en UV-B bereik is zij daarentegen drie tot vier keer hoger.

Voor elke situatie, het mooiste zonneglas

Om uw ogen maximaal te beschermen heeft Rodenstock diverse beschermende zonneglazen. Van standaard zonneglazen, standaard zonneglazen met een UV-block. Elk type glas heeft een bepaalde filtercategorie dat aangeeft hoeveel licht dit zonneglas doorlaat. Alle Rodenstock standaard zonneglazen hebben een UV-bescherming tot 380 Nm (beschermt tegen zowel UV-A, UV-B als UV-C stralen), de standaard zonneglazen met UV-block en de SunContrast (met coating) zonneglazen van Rodenstock beschermen zelfs tot 400 Nm.

Kleuren zonneglazen

Rodenstock biedt een breed scala aan mooie zonneglas kleuren. Zo zijn er effen gekleurde glazen (van de tinten groen, bruin, grijs en de verlopende glazen (glazen met een dégradé). Kiest u voor het RAY BAN glas dan krijgt u exact hetzelfde glas als in deoriginele bril. Ook het logo wordt erin gegraveerd.

De standaard zonneglazen kleuren zonneglazen

De standaard zonneglazen die wij aanbieden zijn grijs, grijs, groen( ook wel de RAY-BAN  g-15 glaskleur genoemd) en bruin. Deze glazen bieden de maximale bescherming. Als u weet welk glas u het prettigst vind kunt u kijken welke zonnebril daarbij past. In het algemeen kunt u bij een zwart/grijs/rode zonnebril het beste voor de grijze of grijsgroene glazen kiezen. Bij bruine zonnebrillen kunt u het beste bruine glazen kiezen . Bij donkerbruine zonnebrillen kunt u ook grijs groen kiezen. Bij alle zonnebrillen staat precies aangegeven welke kleur er standaard in zit. Veel zonnebrillen  bestaan uit meerdere kleuren, hier kunt u dus uit alle kleuren kiezen. Komt u er niet uit,of wilt u advies, neem dan kontact met ons op en wij helpen u graag. Wij hebben alvast  advies kleuren bij de zonnebrillen gezet.Deze komen het dichts bij de  orginele kleur.

WINKELPRIJS RODENSTOCK STANDAARDGLAS MET SUNBLOCK €35,= PER GLAS 

ZONNEBRILOPSTERKTE PRIJS RODENSTOCK STANDAARDGLAS MET SUNBLOCK €17,50 PER GLAS 

Polariserende zonneglazen

Daglicht zendt in alle richtingen golven uit die in willekeurige richtingen op ons afkomen. Wanneer dit licht wordt weerkaatst door een horizontaal oppervlak, bijvoorbeeld een wateroppervlak of een wegdek, ontstaan er hinderlijke schitteringen. Een zonnebril met polariserende glazen heeft een verticale zonnefilter waardoor deze hinderlijke schitteringen verdwijnen. Deze zonneglazen worden vaak gedragen door watersporters, wintersporters en tijdens het autorijden. Rodenstock heeft polariserende zonneglazen in diverse kleuren zoals groen, grijs en bruin. Uiteraard geven deze zonneglazen uw ogen 100% UV-bescherming.

WINKELPRIJS RODENSTOCK POLARSEREND ZONNEGLAS MET ONTSPIEGELDE BINNENKANT  €165,- PER STUK

ZONNEBRILOPSTERKTE PRIJS POLARISEREND ZONNEGLAS MET ONTSPIEGELDE BINNENKANT €75,- PER STUK 

 

Dégradé glazen

Een  degradé glas is een glas met een verloop van donker naar licht. Een verlopend glas is bijvoorbeeld aan de bovenkant donkerbruin en loopt dan naar onderen langzaam over in lichtbruin. Dus bovenin 75% en onderin 10% bruin. Deze glazen staan vooral erg mooi in de grotere zonnebrillen ,waardoor de zonnebril minder massief lijkt. Ook kunt u hier de ogen licht doorheen zien, zodat ot u niet steeds de bril moet afzetten als u met iemand praat.

WINKELPRIJS RODENSTOCK DÉGRADÉ GLAS €75,= PER STUK

ZONNEBRILOPSTERKTE PRIJS  RODENSTOCK DÉGRADÉ GLAS €45,= PER STUK

Nieuw! Spiegelglazen op sterkte in verschillende kleuren!

Ga voor een trendy look met een gespiegelde zonnebril! Wij hebben diverse gespiegelde Rodenstock coatings in 4 prachtige metallic kleuren leverbaar, viola paars, bronze bruin, blue en silver mirror. Deze zogeheten mirrror coatings zijn al voorzien van de messt stijlvolle glaskleuren en kunnen op sterkte gemaakt worden, waardoor deze trend nu ok voor brildragers mogelijk is! Uiteraard zijn uw ogen met deze mirror coating optimaal beschermd tegen schadelijke UV- stralen. de speciale coatinglaag aan de achterkant van het zonneglas is krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Wij hebben de kleuren bij de brillen die wij geschikt achten voor deze glazen, bijgevoegd. u kunt ze aanklikken en zo bekijken welke u de passende kleur vindt.

WINKELPRIJS RODENSTOCK SPIEGELGLAS €125 ,= PER STUK

ZONNEBRILOPSTERKTE RODENSTOCK SPIEGELGLAS  €75,=   PER STUK           

    spiegelglazen_rodenstock.jpg                                                

 

RAY-BAN zonneglazen op sterkte.

HELEMAAL NIEUW IS HET RAY BAN ZONNEGLAS OP STERKTE!  U krijgt dan exact dezelfde bril als het origineel op sterkte. De glaskleur vindt u op de foto bij de bril. Dit glas wordt met een echtheid certificaat geleverd.                                                                               

Mocht u nog vragen hebben,wij zijn tel bereikbaar van 

maandag t/m zaterdag  van  9.00-18.00                                                                                                                                               

tel.  0570-746021 of mail ons via info@zonnebrillenopsterkte.net