Ga direct naar hoofd-inhoud »

Abonneren op RSS-feed

Zonnebril op sterkte

Zonnebril op sterkte

Bent u op zoek naar een zonnebril op sterkte? Zonnebrilopsterkte.net levert van diverse topmerken een zonnebril op sterkte! Onder andere de volgende merken brillen zijn leverbaar:

  • BVLGARI
  • Chanel
  • Lacoste
  • Persol
  • Prada
  • Ray Ban
  • Rodenstock
  • Dus voor een zonnebril op sterkte, gaat u voortaan naar zonnebrilopsterkte.net!

Ray-Ban

Rodenstock Prada

Persol

Chanel

BVLGARI 

 

  Zonnebrillen

Naast het feit dat de zonnebril niet meer uit het modebeeld is weg te denken ,is het op de eerste plaats een middel om uw ogen tegen het schadelijk effect van de UV stralen te beschermen.

Zonnebrillen koop je tegenwoordig overal en voor elke prijs. Of liever voor elke kwaliteit. Want er is een groot verschil. Wij voelen ons verantwoordelijk om uit het brede aanbod van zonnebrillen een evenwichtig assortiment samen te stellen,die op sterkte gemaakt er net zo mooi uitzien. U heeft bij ons een keuze uit een ruim assortiment zonnebrillen van de beste en mooiste merken.

Een merk zonnebril op sterkte

Luxe modehuizen waaronder CHANEL, PRADA,TOM FORD, BVLGARI, D&G, DKNY brengen ieder voorjaar een prachtige collectie zonnebrillen op de markt. Veel van deze zonnebrillen kunnen op sterkte gemaakt worden.

De zonnebrillen van dit voorjaar zijn uitgesproken qua vorm,rond is extreem ,en vierkant is echt vierkant. Vooral de “Jackie-O”-modellen zijn in vrijwel alle collecties terug te vinden .Je voelt je direct super vrouwelijk en glamourous met zo’n grote zonnebril op. Naast de extreem ronde en vierkante modellen uit de en sixties en seventies, is komend seizoen het catsmodel uit de fifties weer helemaal terug .De oorsprong van dit model is te vinden bij het bekendste zonnebrillen merk ter wereld: De RAY-BAN.

RAY-BAN gaat zelfs een stapje verder en versieren hun trendy retromodellen met kleurrijke prints. Voor zowel de man als de vrouw. De mannen dragen deze zomer ook grote ,stoere brillen veelal ook weer gebaseerd op de Ray-Ban Wayfarer en Aviator. Maar ook de ronde bril is weer in opkomst. Niet ieder gezicht is geschikt voor elke zonnebril. Iemand met een smal gezicht kan best een grote zonnebril dragen,maar dan wel in verhouding met het gezicht . Vaak horen wij “Mij staat een zonnebril niet,ik heb zo’n smal gezicht!” Niets is minder waar,maar dan wel met de juiste maat.